Podolski scoort eindelijk: "Maar hij gaat terug naar Arsenal"

29 april 2015, 11:35

Lukas Podolski was dinsdagavond trefzeker voor Internazionale, in de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd bij Udinese. Het is tot dusver één van de spaarzame succesmomenten van de Duitser bij de Nerazzurri. Roberto Mancini, de coach van de Italiaanse club, zei na de wedstrijd dat de huurling aan het einde van het seizoen zal terugkeren naar Arsenal.

Inter zal Podolski niet op permanente basis inlijven, gaf Mancini aan. "Ik ben blij dat hij van waarde was met een zeer belangrijk doelpunt, maar hij zal terugkeren naar Londen als de huurovereenkomst afgelopen is", aldus de Inter-coach. Podolski meldde zich in januari in de modestad, voor een verhuurperiode van zes maanden.

Het doelpunt tegen Udinese was pas de eerste voor Podolski in dienst van Inter. De Duitser is overigens niet de enige winteraanwinst die het lastig heeft in de Serie A, ook Xherdan Shakiri komt niet echt uit de verf in Milaan. De Zwitser wordt gehuurd van Bayern München, maar Inter heeft  een optie om hem definitief over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen