Ten Rouwelaar: "Heb er nog steeds de pest van in mijn lijf"

29 april 2015, 19:04

Jelle ten Rouwelaar zit nog altijd behoorlijk in zijn maag met zijn blunder in de degradatiekraker tegen Heracles Almelo van afgelopen zaterdag. De sluitpost van NAC Breda liet een houdbaar schot van Bryan Linssen glippen en leidde daarmee een 1-3 nederlaag van zijn elftal in.

"Mensen moeten niet denken: 'Na een dag is hij er vanaf'. Dat ben ik helemaal niet. Ik zit er nog steeds mee", zegt Ten Rouwelaar tegen BN De Stem. "Het was een hard schot. Ik maakte de keuze om naar links te gaan." De bal eindigde echter niet in de korte hoek, maar meer naar het midden. Ten Rouwelaar: "Met mijn vuisten was ik al te ver naar links, waardoor ik alleen met mijn rechterhand iets kon doen. Die goal reken ik mezelf enorm aan. Die moest ik pakken. Op het moment suprême gaat het mis en maak ik een fout."

"Ik ben er nog steeds niet overheen en heb er de pest van in mijn lijf. Ik ben daar erg teleurgesteld over. De laatste maanden had ik me juist herpakt, was naar de goede vorm toegegroeid en had punten gepakt voor het team. En dan gebeurt er zoiets. Dit trek ik me aan. Ik voel me zo verbonden met de club en de regio dat dit heel slecht voelt", aldus Ten Rouwelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen