Heerlijke volley Rodríguez leidt ruime zege Real in

29 april 2015, 21:56   Bijgewerkt: 30 april 2015, 00:07

Zonder zich bovenmatig in te spannen heeft Real Madrid drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen UD Almeria. De ploeg van coach Carlo Ancelotti zegevierde woensdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu met 3-0 over de nummer zeventien van de ranglijst.

Real Madrid kon in de eerste 45 minuten niet echt imponeren, maar opende op slag van rust wel de score op schitterende wijze. James Rodríguez volleerde van buiten het strafschopgebied de 1-0 binnen en tekende daarmee voor de honderdste treffer van Real van dit La Liga-seizoen.

Vijf minuten na de doelwissel dacht Cristiano Ronaldo zijn veertigste goal van het seizoen te maken, maar het bleek dat Mauro Dos Santos de bal na een voorzet van Toni Kroos in eigen doel tikte. Alvaro Arbeloa bepaalde zes minuten voor tijd na voorbereidend werk van Javier Hernandez de eindscore op 3-0 voor Real Madrid. Bij de Madrileense club zat het 16-jarige megatalent Martin Ødegaard op de bank, maar tot een debuut voor de Noor in de Real-hoofdmacht kwam het niet.

Real Madrid brengt door de winst de achterstand op koploper FC Barcelona terug tot twee punten. De Catalanen waren dinsdag in het eigen Camp Nou al met 6-0 te sterk voor Getafe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen