Einde seizoen voor Spurs-back en Wales-international

30 april 2015, 13:54

Wales moet het in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen België op 12 juni zonder Ben Davies stellen. De vleugelverdediger van Tottenham Hotspur kwam vervelend ten val tijdens de uitwedstrijd van zaterdag tegen Southampton (2-2) en moest geopereerd worden.

De schouder van Davies was ontwricht en de 22-jarige back is woensdag onder het mes gegaan. Hij heeft eens streep moeten zetten door het restant van het seizoen, een domper voor Tottenham dus. Wales-bondscoach lijkt Swansea City-verdediger Neil Taylor te gaan gebruiken als diens vervanger. Middenvelder Andy King, die de afgelopen twee kwalificatieduels van Wales aan zich voorbij moest laten gaan wegens een schorsing, viel in de eerste helft van het duel van Leicester City met Chelsea uit met een blessure. Het is afwachten hoe serieus zijn fysieke ongemak zal zijn.

Bij Wales hoeft men niet te vrezen dat Garerth Bale er niet bij zal zijn, aangezien de aanvaller van Real Madrid de groepstraining weer volledig hervat heeft en zodoende gewoon weer in actie kan komen voor Real en Wales.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen