Milan blijft Inzaghi de hand boven het hoofd houden

30 april 2015, 15:04

De clubleiding van AC Milan blijft Flippo Inzaghi voorlopig de hand boven het hoofd houden. De Milanese voetbalgrootmacht heeft bekendgemaakt dat de geplaagde coach niet ontslagen zal worden. Na de 1-3 nederlaag tegen Genoa van woensdagavond, dit seizoen al de zoveelste dreun voor de Rossoneri, was het de verwachting dat de onervaren oefenmeester uit zijn lijden verlost zou worden.

Misschien is het slechts uitstel van executie, maar via het officiële videokanaal Milan Channel maakt de Italiaanse club bekend dat Inzaghi komende zondag 'gewoon' in de dug-out zal zitten tijdens de wedstrijd tegen Napoli. De trainer krijgt de boel maar niet aan de praat in San Siro. Momenteel bezet Milan de bedenkelijke tiende plaats in de Serie A.

Voor het tweede seizoen op rij lijkt de in verval geraakte club naast Europees voetbal te grijpen. In de Italiaanse media werd er door de dramatische prestaties gespeculeerd dat de beloftencoach Cristian Brocchi het roer van Inzaghi zou overnemen tot aan het einde van het seizoen. De clubleiding blijft de oud-spits echter steunen.

Ondertussen is voorzitter Silvio Berlusconi met de Thaise miljardair Bee Taechaubol in gesprek over een overname van de club. Donderdagavond geeft de investeerder een persconferentie. Vermoedelijk maakt de steenrijke Thai dan bekend dat hij Milan gekocht heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen