Kieftenbeld: "De ervaren jongens zullen zondag opstaan"

30 april 2015, 16:22

Na een jarenlange prijzendroogte heeft FC Groningen komende zondag eindelijk de kans om een trofee te winnen. De huidige nummer acht van de Eredivisie moet in de bekerfinale zien af te rekenen met PEC Zwolle, de club die vorig jaar met de prijs aan de haal ging. Maikel Kieftenbeld, de aanvoerder van de Groningers, kan niet wachten tot het zover is.

"Het is ontzettend gaaf om de bekerfinale te mogen spelen", sprak Kieftenbeld op de officiële persconferentie in aanloop naar de bekerfinale in De Kuip. "Het leeft al een tijdje. Waar je ook loopt in de stad, iedereen wenst je succes. Dat maakt me trots. Het zou mooi zijn om voor al die mensen de beker binnen te halen", stelt de aanvoerder van Groningen.

De relatief jonge selectie van Groningen herbergt weinig spelers die ervaring hebben met het spelen om prijzen. Dat weet Kieftenbeld, maar de captain denkt dat er genoeg spelers zijn die de verantwoordelijkheid kunnen nemen in een wedstrijd met levensgrote belangen. "Ervaren jongens als Eric Botteghin, Tjaronn Chery en Rasmus Lindgren zullen zondag opstaan", denkt de controlerende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen