Narsingh: "Laat Gudelj, Pröpper en Corona maar komen"

30 april 2015, 18:43

Luciano Narsingh heeft er alle vertrouwen in dat de clubleiding van PSV ook voor komend seizoen een uitstekende selectie neer zal zetten. Memphis Depay en Georginio Wijnaldum vertrekken komende zomer waarschijnlijk uit Eindhoven, maar PSV is al bezig om vervangers te zoeken voor de sterhouders. Buitenspeler Narsingh zou de komst van Nemanja Gudelj (AZ), Davy Pröpper (Vitesse) en Jesús Corona (FC Twente) toejuichen.

Dat laat de aanvaller optekenen in gesprek met ELF Voetbal. "Iedereen kan zien dat Jetro (Willems, red.), Memphis en Gini dit seizoen de beste spelers bij PSV zijn. Dat maakte ze automatisch aantrekkelijk voor grote clubs. Maar Marcel Brands (technisch manager, red.) heeft vaker met dit bijltje gehakt. Ik heb vertrouwen in hem. Zeker als ik in de media lees dat Nemanja Gudelj, Davy Pröpper en Jesus Corona op de radar van PSV staan. Nou, in mijn ogen zijn dat prima spelers. Ik zou zeggen: laat maar komen."

Narsingh zou het begrijpen als de spelers kiezen voor een transfer naar Eindhoven. "Voor hen zijn wij natuurlijk een interessante club nu we in de Champions League gaan voetballen", zegt de buitenspeler, die dit seizoen kampioensjaar een vaste waarde is in de basiself van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen