PSV: "Bij een speler als Januzaj heb je best een kans"

2 mei 2015, 11:06

PSV lijkt komende zomer een lijntje uit te gooien naar Adnan Januzaj. Het Belgische talent staat onder contract bij Manchester United, maar hij er daar dit seizoen nauwelijks aan te pas. Marcel Brands, technisch manager van PSV, denkt dat de Eindhovenaren een redelijke kans hebben om de aanvaller te huren.

"Als zo'n speler als Januzaj zou willen en Champions League compenseert voor hem zaken die minder aantrekkelijk zijn aan een tijdelijke overstap, heb je best een kans", legt Brands uit in het Algemeen Dagblad. "Luuk de Jong heb ik na zijn eerste jaar Bundesliga al eens benaderd. Toen zag hij het nog niet zitten, en zijn club ook niet. Het tweede jaar ziet hij het wel zitten. Wij zeiden: je gaat weer elke week op nummer 9 spelen, je kunt twintig goals maken, je gaat weer in beeld komen bij Oranje. Dat is allemaal uitgekomen en dat is leuk. En als Luuk zo doorgaat, speelt hij nog één jaar hier en kan hij daarna opnieuw naar het buitenland."

De twintigjarige Januzaj kwam dit seizoen in zeventien competitieduels in actie voor Manchester United en wist daarin niet te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen