Van Gaal kritisch op Di Maria: "Geen geweldig seizoen"

2 mei 2015, 11:27

Louis van Gaal is niet tevreden over het debuutseizoen van Ángel Di Maria bij Manchester United. De Argentijnse aanvaller werd afgelopen zomer als topaankoop van Real Madrid gepresenteerd, maar naar mate het seizoen vorderde werd het zijn rol op Old Trafford steeds kleiner. Dit teleurstelling van Van Gaal.

De Argentijn scoorde dit seizoen slechts drie competitiedoelpunten. "Hij kan niet zeggen dat hij een geweldig seizoen gehad heeft bij ons", zegt Van Gaal tegen Sky Sports. Di Maria is momenteel zelfs bankzitter bij de nummer vier van de Premier League. "Normaliter speelt hij gewoon, maar de laatste weken niet meer omdat deze ploeg wedstrijden wint. Nu we twee keer hebben verloren, is de kans op een terugkeer van Di Maria weer groter. Zo werkt het altijd in het voetbal."

"Dat hij niet altijd speelt, is voor hem een teleurstelling, maar voor mij ook", vervolgt Van Gaal. De coach weet niet of Manchester United de topaankoop deze zomer al weer gaat verkopen. "Dat is altijd afhankelijk van wat de speler zelf wil, hij bepaalt. We zullen zien wat hij besluit, maar we hebben natuurlijk wel een contract. We zullen dus uiteraard met hem gaan evalueren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen