"Ik zal ongelooflijk teleurgesteld zijn als we beker niet winnen"

2 mei 2015, 14:54

Hans Nijland is al negentien jaar de algemeen directeur van FC Groningen, maar won in die periode nooit een prijs met De Trots van het Noorden. Morgen (zondag) wacht voor de club de finale van de KNVB Beker, waarin PEC Zwolle de tegenstander is. Nijland beseft dat dit dé kans is om eindelijk eens een bokaal in de prijzenkast van Groningen te zetten.

"Ik zit nu negentien jaar in het vak en besef dat dit een unieke kans is", zegt Nijland in De Telegraaf. "Dit is nu al het meest bijzondere dat ik ooit heb meegemaakt. Ik zal ongelooflijk teleurgesteld zijn als we die beker niet winnen. Ik zal mezelf dan echt weer moeten oppoetsen."

Stef Nijland, de zoon van de directeur, speelt bij tegenstander PEC Zwolle. Hij kent de langgekoesterde droom van zijn vader. "Ik weet dat hij dit altijd enorm graag wilde. De weg naar De Kuip, met de supporters, alles eromheen", zegt Stef. "Hij baalde altijd enorm als ze strandden in het bekertoernooi. Dat vond hij veel erger dan een wedstrijd in het weekend verliezen. Hij wil iets tastbaars."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen