Oud-AZ'er Moreno bezorgt Espanyol puntje

3 mei 2015, 13:53

Met zijn eerste doelpunt van het seizoen heeft Hector Moreno zijn ploeg Espanyol een punt bezorgd. De 27-jarige Mexicaanse verdediger, in het verleden actief voor AZ, maakte in de thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano tien minuten voor tijd de 1-1. De centrale verdediger was trefzeker met een fraai schot van afstand.

Het doelpunt is voor Moreno een persoonlijk hoogtepuntje in een verder mager seizoen. Door een scheenbeenbreuk, opgelopen in de WK-wedstrijd tegen Nederland in Fortaleza, miste de Mexicaan de eerste maanden van het seizoen. Pas in januari stond hij voor het eerst weer in de basis bij Espanyol, sindsdien speelde hij vrijwel alles. Alleen het duel van vorige week tegen FC Granada miste hij, nadat hij vijf dagen eerder tegen FC Barcelona een rode kaart (twee keer geel) gekregen had.

Overigens schiet Espanyol weinig op met het puntje tegen Vallecano. De ploeg uit Barcelona blijft steken op de tiende plaats in de Spaanse Primera Division, zonder uitzicht op een Europa League-ticket.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen