Van Polen nu onderuit in finale: "Heel zuur en pijnlijk"

Ger
4 mei 2015, 01:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aanvoerder Bram van Polen van PEC Zwolle stond na zijn tweede bekerfinale met lege handen. De ploeg van trainer Ron Jans ging in Rotterdam met 2-0 onderuit tegen FC Groningen. Van Polen heeft moeite om de nederlaag te verwerken.

"Ik ben momenteel helemaal leeg. Deze nederlaag komt hard aan omdat wij weten hoe mooi het winnen van een finale is", zegt Van Polen tegenover FCUpdate.nl. "Ik liep in aanloop naar deze wedstrijd volop te dagdromen, maar nu sta ik weer met beide benen op de grond. Vorig jaar kon ik me niet gelukkiger voelen. Nu is dat totaal tegenovergesteld."

"De eerste helft was nog wel aardig. Ik vond ons toen de betere ploeg", blikt de verdediger terug. "Na de rust hebben twee momenten ons de das omgedaan. FC Groningen sloeg toe in de counter. Het is natuurlijk ook onze eigen schuld, want we behaalden niet het gewenste niveau. We waren slordig. Veel ballen kwamen niet aan. FC Groningen toonde zich effectiever."

Volgens Van Polen was er met de motivatie van zijn ploeg niets mis. "Natuurlijk hadden wij al een beker op zak en wilde FC Groningen dolgraag de eerste prijs in hun clubhistorie winnen, maar de spirit was bij ons zeker aanwezig. Dit verlies is heel zuur en pijnlijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen