PSG boekt zesde zege in successie, Lens degradeert

3 mei 2015, 23:08   Bijgewerkt: 4 mei 2015, 00:19

Koploper Paris Saint Germain heeft voor de zesde opeenvolgende keer drie punten bijgeschreven in de Ligue 1. De titelverdediger sloot zondag de uitwedstrijd tegen Nantes af met een 0-2 overwinning en zette Lyon daarmee weer op drie punten achterstand. Die ploeg was zaterdag met een 2-0 zege op Evian TG op gelijke hoogte gekomen met Paris SG.

De eindstand in het Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau van Nantes stond al voor rust op het bord. Gregory van der Wiel had een groot aandeel in de 1-0 van Edinson Cavani in de derde minuut. Laatstgenoemde blokkeerde een schot van Zlatan Ibrahimovic, terug van een schorsing, waarna de bal uitkwam bij Van der Wiel. De Nederlandse verdediger controleerde het leder met de borst en wilde vervolgens uithalen. Dat deed hij ook, maar Cavani was hem voor. Blaise Matuidi tekende in de 31ste minuut op aangeven van Ibrahimovic voor de 0-2.

Paris SG heeft met nog drie duels te gaan 74 punten, Lyon staat op 71. AS Monaco is met 65 punten de nummer drie. De Monegasken wonnen eerder op de dag, met Maarten Stekelenburg op de bank, thuis met 4-1 van Toulouse. Monaco heeft vijf punten meer dan nummers vier Marseille en Saint-Etienne en lijkt dus zeker van de derde plek, goed voor deelname aan de voorrondes van de Champions League.

RC Lens ging met 3-1 onderuit bij Lille en is daardoor de eerste degradant in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen