Inzaghi gaat jeugd kans geven bij AC Milan

4 mei 2015, 10:54

Het laatste beetje hoop op een Europa League-ticket is vervlogen bij AC Milan. De roemruchte club verloor zondag van Napoli (3-0) en heeft in de resterende wedstrijden niets meer te winnen of te verliezen. Coach Filippo Inzaghi gaat om die reden zijn team overhoop gooien.

"Ik ga mijn ploeg vragen om het seizoen op waardige wijze af te sluiten", sprak de geplaagde coach na de nederlaag tegen Napoli. In dat duel kwam Milan al binnen een minuut met tien man te staan. Onder de numerieke minderheid hield Milan lang stand, pas in het laatste kwart van het duel maakte Napoli het verschil. "We moeten de komende duels met dezelfde instelling spelen als vandaag", vindt Inzaghi. "Bovendien hebben we nu de kans om wat jonge spelers, die ik goed ken, een kans te geven. Daarvoor zijn de komende vier duels een mooie gelegenheid."

Direct na het duel met Napoli liet AC Milan weten dat Inzaghi, ondanks de rampzalige prestaties, het seizoen mag afmaken. Dat verandert voor de oud-spits weinig. "Vanaf de eerste dag dat ik hier werk, wordt er gespeculeerd over mijn toekomst. Maar dit seizoen zal, achteraf gezien, fundamenteel zijn geweest voor mijn ontwikkeling als coach. Ik heb een contract en blijf, zo lang ik deze functie heb, mijn uiterste best doen voor Milan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen