Zeefuik: "Denk niet dat FC Groningen me wil"

4 mei 2015, 13:21

Het Schotse avontuur van Genero Zeefuik zit erop, met Heart of Midlothian speelde hij dit weekend de laatste wedstrijd van het seizoen. De spits kwam in januari op huurbasis naar de club en scoorde twaalf keer in vijftien wedstrijden, waarmee hij een aanzienlijk aandeel had in het kampioenschap.

Door de titel speelt Hearts volgend seizoen op het hoogste niveau in Schotland, maar vermoedelijk weer zonder Zeefuik. De spits keert namelijk terug naar FC Groningen, waar hij een doorlopend contract heeft. En aangezien Heart of Midlothian geen transfersom kan of wil betalen, wordt het een lastig verhaal om Zeefuik te behouden. De 25-jarige aanvaller zelf wacht af, zegt hij in een interview met het Edinburgh Evening News.

"Ik keer terug naar Groningen en ga daar weer meetrainen. Als het seizoen voorbij is, volgt er een gesprek met de clubleiding", vertelt hij. "Misschien kan ik terugkeren naar Hearts of vertrekken naar een andere club. Dat weet ik niet, we zullen zien. Maar ik denk niet dat FC Groningen me wil. Ze willen me verkopen, dus het is afwachten waar ik ga spelen. Het ging goed hier, dus misschien is het mogelijk om terug te keren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen