Bonucci: "Ronaldo uitschakelen door als team te spelen"

4 mei 2015, 16:16

Leonardo Bonucci weet hoe Cristiano Ronaldo afgestopt kan worden. De verdediger van Juventus staat morgen (dinsdag) met zijn ploeg in Turijn tegenover Real Madrid in de eerste halve finale van de Champions League.

"We kunnen Ronaldo uitschakelen door als een team te spelen. Dat betekent dus geconcentreerd en toegewijd zijn, en die extra meter maken voor je ploeggenoot", blikt Bonucci vooruit op het Youtube-kanaal van Juventus. "Dat is de enige manier om het verschil tussen Real Madrid en ons te overbruggen. Individueel gezien zijn zij ontzettend sterk, maar wij zijn een goed team."

Juventus kroonde zich afgelopen weekend voor het vierde jaar op rij tot kampioen van Italië, maar volgens Bonucci werd er met het oog op de wedstrijd tegen Real Madrid slechts een bescheiden feestje gevierd. "Want je speelt niet elke dag in de halve finale van de Champions League", legt de mandekker uit. "We zullen een topwedstrijd moeten spelen, met karakter en lef, defensieve concentratie en scherpte voorin. We hebben er vertrouwen in en weten dat we kansen zullen krijgen."

"We hebben veel respect voor Real Madrid, maar het gaat erom hoe je het veld opstapt", stelt Bonucci. "Als dat met lef en de wil om te winnen is, dan zullen we thuis een mooie avond tegemoet gaan en hebben we volgende week in Madrid nog veel om voor te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen