Yilmaz leidt Galatasaray voorbij Akhisar Belediyespor

4 mei 2015, 21:01

Aan de hand van Burak Yilmaz heeft Galatasaray drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Akhisar Belediyespor. De Turkse aanvaller maakte maandag met twee doelpunten hoogstpersoonlijk het verschil: 0-2.

De eindstand was al bij rust bereikt. Yilmaz opende in de 22ste minuut de score, door in de rebound alert te reageren na een gekeerd schot van Wesley Sneijder. Twaalf minuten later kopte hij de 0-2 op het scorebord. Sneijder speelde de volle negentig minuten bij Galatasaray.

Door de winst komt Galatasaray op 64 punten, waarmee het zich naast Besiktas aan kop van de Super Lig nestelt. De stadgenoot zegevierde zondag met 0-2 bij Trabzonspor. Fenerbahçe bezet met 63 punten de derde plek. De ploeg van Dirk Kuyt won zaterdag spectaculair van Balikesirspor (4-3).

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!