Ter Stegen in basis Barcelona tegen Bayern: "Kippenvel"

5 mei 2015, 17:15

FC Barcelona treedt morgen (woensdag) in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München aan met Marc-André Ter Stegen in het doel. De Duitse zomeraanwinst keept dit seizoen in de bekerwedstrijden en de CL-duels. Met name het uitkomen in het miljoenenbal is een droom van de keeper, zo zegt hij op UEFA.com.

"Het is geweldig om in de CL te spelen, omdat je alles in het toernooi associeert met de hymne", zegt de keeper. "Het is een geweldig gevoel, echt iets speciaals. Als de hymne klinkt krijg ik kippenvel. Ik denk dat het voor elke speler een ultiem doel is om de Champions League te winnen. Het is één van de grootste prijzen in het voetbal."

Met Bayern München treft Barcelona een pittige tegenstander, maar de 23-jarige sluitpost is overtuigd van de kwaliteiten van zijn team. "We hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt gedurende het seizoen", ziet hij. "De start was niet gemakkelijk, maar we hebben nu een stabiele lijn te pakken. We staan er goed voor, staan bovenaan in de competitie en spelen ook nog de finale van de Copa del Rey. Wat dat betreft kunnen we het niet beter doen. Het is nu belangrijk dat we dit niveau blijven vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen