Bayern gaat aanvallen: "Belangrijk om hier te scoren"

5 mei 2015, 17:41

De meeste teams die op bezoek gaan in Camp Nou, hebben maar één missie: de schade beperken. Voor Bayern München geldt dat niet, de Duitsers gaan op bezoek bij FC Barcelona uit van eigen kracht.

"We willen ook hier vooruit voetballen", beloofde doelman Manuel Neuer tijdens een persconferentie daags voor het duel in de halve finale van de Champions League. "Het wordt belangrijk om hier een goal te maken, dus we zullen ons zeker niet verstoppen." Door de recente resultaten van beide clubs wordt FC Barcelona gezien als favoriet in de CL-tweestrijd, Bayern steekt immers niet in opperbeste vorm, maar daar wil Neuer niets van weten. "We gaan met vertrouwen spelen. Natuurlijk hebben we respect voor FC Barcelona, maar FC Barcelona zal ook respect voor ons hebben. Ik ben optimistisch over onze kansen om de finale te halen."

Voor Xabi Alonso is de ontmoeting extra bijzonder, de Spaanse routinier van Bayern speelde in het verleden jaren voor Barça's aartsrivaal Real Madrid. "We moeten allemaal bij de les zijn en doordrongen zijn van het belang van deze wedstrijd", blikt hij vooruit op het duel in Catalonië. "We weten hoe Barça graag speelt en zullen er alles aan doen om ze te ontregelen. Dat wij daarbij enkele spelers missen, mag geen excuus zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen