Oscar mist Copa America, Tardelli wel opgeroepen

5 mei 2015, 17:57

Chelsea-middenvelder Oscar, voluit Oscar dos Santos Emboaba Junior, moet het toernooi om de Copa America laten schieten. De Braziliaan heeft tijdens een training bij Chelsea een blessure opgelopen en is niet tijdig hersteld voor het evenement, dat volgende maand in Chili gehouden wordt.

Door zijn blessure ontbrak Oscar afgelopen weekend al in de kampioenswedstrijd van Chelsea tegen Crystal Palace. De absentie van de spelmaker is een domper voor Brazilië, want hij was doorgaans een vaste waarde in het elftal van bondscoach Dunga. Overigens heeft Dunga in zijn groep een plekje ingeruimd voor spits Diego Tardelli, in het verleden actief voor PSV. De blikvanger van de ploeg is uiteraard Neymar.

In Groep C van de Copa America speelt Brazilië tegen Peru, Colombia en Venezuela.

Selectie Brazilië

Doel: Jefferson (Botafogo), Diego Alves (Valencia), Marcelo Grohe (Grêmio)

Verdediging: David Luiz (PSG), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (PSG), Miranda (Atlético Madrid), Fabinho (Monaco), Marcelo (Real Madrid), Filipe Luís (Chelsea), Danilo (Porto)

Middenveld: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Elias (Corinthians), Casemiro (Porto), Willian (Chelsea), Philippe Coutinho (Liverpool)

Aanval: Éverton Ribeiro (Al-Ahli), Douglas Costa (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona), Diego Tardelli (Shandong Luneng), Robinho (Santos), Firmino (Hoffenheim)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen