Liverpool-spits Sturridge geopereerd aan heup

5 mei 2015, 20:56

Het lijkt uitgesloten dat Daniel Sturridge dit seizoen nog in actie kan komen. De aanvaller van Liverpool is dinsdag geopereerd aan zijn heup. Deze ingreep is goed verlopen, laat hij weten via Instagram.

"Ik wil God bedanken voor het feit dat deze operatie mogelijk was", voegt Sturridge, op een foto te zien in zijn ziekenhuisbed, toe aan zijn bericht. "Vanaf hier slaan we de weg omhoog in. Bedankt voor alle steun."

Door diverse blessures maakt Sturridge, vorig seizoen één van de sterkhouders van Liverpool, een zeer moeizaam seizoen door. Hij kon slechts zeven keer als basisspeler aan een competitiewedstrijd beginnen en manager Brendan Rodgers liet vorige week al weten dat het vizier mogelijk op de volgende jaargang ging. "Als hij topfit is, is Daniel geweldig voor ons. Belangrijk wordt nu om hem weer fit te krijgen én te houden, zodat hij weer over een lange periode wedstrijden kan blijven spelen. We bekijken het dag voor dag. Het kan zijn dat hij dit seizoen nog speelt, maar wellicht richten we ons op volgend seizoen. We doen wat voor hem het beste is, we moeten hem beschermen en ervoor zorgen dat hij nog jaren mee kan", liet de coach weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen