Uitverkoop bij Twente: "Maar niet voor prikkie af te halen"

6 mei 2015, 10:32

Voor FC Twente is het vanwege de financiële problemen zaak om een aantal belangrijke spelers te verkopen. De Tukkers moeten de sterkhouders in de selectie noodgedwongen in de etalage zetten, zodat de club weer financieel gezond kan worden. "Maar het is echt niet zo dat spelers voor een prikkie kunnen worden afgehaald", benadrukt directeur Gerald van den Belt.

Twente lijkt komende zomer een grote uitverkoop te houden. Vanuit Nederland, Duitsland en Engeland is al veel interesse voor spelers van de geplaagde club. De Enschedese club is blij met de belangstelling, maar wil wel wat kwaliteit overhouden. "We zeggen niet zomaar 'ja' tegen het eerste het beste bedrag", stelt directeur Van den Belt in het Algemeen Dagblad.

Grootverdieners Luc Castaignos en Andreas Bjelland lijken in ieder geval te vertrekken uit de Grolsch Veste. Jesús Corona, Renato Tapia, Hakim Ziyech en/of Felipe Gutiérrez staan ook om de nominatie om naar een andere club te verkassen. Vooral Castaignos drukt zwaar op de loonlijst bij Twente. De 22-jarige spits verdient vanaf volgend seizoen 1,2 miljoen euro per jaar, maar is flink in waarde gedaald wegens de teleurstellende prestaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen