Solide Meijers: "Ik moet maar eens horen wat ADO wil"

7 mei 2015, 10:58

Aaron Meijers is aan een indrukwekkende serie bezig bij ADO Den Haag. De linksachter speelde maar liefst 67 competitiewedstrijden achter elkaar van het begin tot het einde. Na 6.030 minuten en ruim 100 uur onafgebroken in het veld te hebben gestaan bij de club in de Residentiestad is het echter onzeker of hij volgend seizoen nog in het Kyocera Stadion zal spelen.

De toekomst van Meijers is onzeker. "Ik heb sowieso nog een contract voor één jaar en heb het hier naar mijn zin, maar ik weet niet hoe de club erin staat", stelt de defensieve kracht van ADO in De Telegraaf. "Ik moet maar eens horen wat ADO wil. Misschien willen ze me deze zomer verkopen om toch nog wat winst te maken. Of misschien nodigen ze me wel uit om te praten over contractverlenging. Ik hoor het wel."

Ondertussen heeft de 27-jarige Meijers een mooie mijlpaal in het zicht. Lukt het hem om het tweede seizoen op rij geen minuut te missen, dan achterhaalt hij onder meer Heini Otto (1991, ADO), Danny Blind (1991, Ajax), Mark Luijpers (2000, Roda JC) en Denny Landzaat (2003, Willem II). "Ik vond het al bijzonder dat ik vorig seizoen alles had gespeeld. En nu kan ik het tweede seizoen volmaken. Het wordt steeds leuker. Het is toch speciaal als je ruim 100 uur achter elkaar hebt gevoetbald", aldus Meijers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen