Fiorentina-coach: "Ik geloof in een comeback"

8 mei 2015, 08:06   Bijgewerkt: 8 mei 2015, 08:26

Fiorentina staat na de heenwedstrijd tegen Sevilla in de halve finale van de Europa League voor een schier onmogelijke opgave. Het werd in Spanje 3-0 voor de titelhouder, waardoor de Italianen volgende week in eigen huis met minimaal dezelfde cijfers moeten winnen om de eindstrijd te bereiken. Dat kan, denkt coach Vincenzo Montella.

Ondanks de ruime nederlaag weigert de trainer de handdoek in de ring te gooien. "Om eerlijk te zijn, moet ik zeggen dat het team een geweldige eerste helft gespeeld heeft en minimaal één keer had moeten scoren", verwijst hij naar de vele kansen die zijn team in de eerste 45 minuten kreeg.

"We kregen vier opgelegde mogelijkheden, daarna scoorde Sevilla uit zijn eerste kans. Toen daarna de 2-0 viel, lieten we onze kop zakken. Maar ondanks het resultaat hebben we laten zien dat we gelijkwaardig aan Sevilla zijn en dat betekent dat we kunnen vechten voor een finaleplaats. Ik geloof in een comeback, in mijn ogen is het mogelijk. Als Sevilla drie keer kan scoren, waarom zouden wij dat volgende week dan niet kunnen?"

De andere halve finale in de EL, tussen Napoli en Dnjepr, eindigde donderdag in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen