Hansen wil meer geld: "Kan kinderopvang niet eens betalen"

8 mei 2015, 19:59

ADO Den Haag-coach Henk Fraser zei eerder deze maand verder te willen met keeper Martin Hansen. De Deen staat zelf ook open voor een langer verblijf in het Kyocera Stadion, maar dan moet de Haagse club hem wel meer geld betalen, vindt hij. ADO lijkt dat echter niet van plan.

"Nu zit ik gefrustreerd in de kleedkamer met spelers om mij heen die veel meer verdienen, maar helemaal niets om deze club geven. Ik kan niet eens mijn twee kinderen iedere dag naar de kinderopvang plaatsen omdat dit te duur is", moppert Hansen bij Omroep West. De sluitpost staat nog tot medio 2016 onder contract in Den Haag, in de verbintenis is een optie voor nog twee jaar opgenomen.

"Het gaat niet zozeer om geld, maar om de waardering. Mijn hart ligt hier en ADO heeft alles om een grote club te worden. Weet je wat het probleem is? Hier zitten niet de juiste mensen in de leiding van de club", vervolgt Hansen. "Ik wil met deze club naar de top-vijf en daar stop ik heel veel extra tijd in. Maar als je onze aanvoerder dan tussen de wedstrijden door op zijn telefoon bezig ziet denk ik…get the fuck out of here…"

Rob Meppelink, technisch directeur van ADO, herkent zich niet in de klachten van Hansen. "Hij heeft gewoon een heel goed contract", stelt de beleidsmaker. "Dat heeft hij met zijn volle verstand getekend. Daarin staat dat hij volgend seizoen automatisch meer gaat verdienen. En als we over een jaar besluiten de optie te lichten, dan wordt Hansen zelfs een van de best betaalde spelers van deze club."

ADO is niet van plan Hansen te laten vertrekken, ook al toonde SC Heerenveen onlangs interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen