Schade bij ManU-spelers Shaw en Rooney valt mee

10 mei 2015, 10:36

Louis van Gaal zag Luke Shaw en Wayne Rooney zaterdag tijdens de 1-2 uitoverwinning van Manchester United op Crystal Palace uitvallen met blessures, maar de ernst van het fysieke ongemak valt bij beide spelers mee. De Nederlandse manager had na de wedstrijd goed nieuws te vermelden over het tweetal.

Shaw kreeg in de eerste helft een tik en moest na 40 minuten spelen vervangen worden door Jonny Evans. "Dat was ongunstig, aangezien het team daardoor uit balans raakte. Phil Jones moest door deze situatie als back spelen. Shaw had een bloedende neus na een elleboogstoot en werd naar het ziekenhuis gebracht, maar hij vliegt gewoon met ons mee naar huis. Het valt dus mee. We hebben hem uit voorzorg gewisseld", aldus Van Gaal.

Het linkerbeen van Rooney moest het tegen Crystal Palace ontgeleden, de aanvaller werd meerdere malen flink geraakt. Radamel Falcao kwam de geblesseerde Man United-captain omwille hiervan vervangen. "Rooney had een pijnlijk been, maar is fit en kan volgende week gewoon spelen", stelt Van Gaal de fans van Man United gerust.

Met de 1-2 zege bij Palace deden de Red Devils goede zaken in de strijd om plaatsing voor de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen