Torres sleept punt uit het vuur voor Atlético Madrid

10 mei 2015, 13:58

Atlético Madrid heeft het zondagmiddag nagelaten om Valencia definitief knock-out te slaan in het gevecht om plaats drie op de ranglijst van de Primera División. Los Rojiblancos bleven in de uitwedstrijd tegen nummer veertien Levante steken op een 2-2 gelijkspel. De marge met het als vierde geklasseerde Valencia is nog wel vier punten, waardoor rechtstreekse Champions League-plaatsing niet in de problemen lijkt te komen.

Op bezoek bij Levante, stadgenoot van concurrent Valencia, had Atlético een licht overwicht. Dat kreeg geen gestalte in de eindstand. Atlético moest namelijk genoegen nemen met een punt. Fernando Torres knikte de bezoekers uit de Spaanse hoofdstad in de 80ste minuut langszij in het Ciudad de Valencia. Eerder in de wedstrijd hadden David Barral en Kalu Uche gescoord voor Levante, voor Atlético trof Guilherme Siqueira doel.

Atlético komt dit seizoen nog in actie tegen FC Barcelona (thuis) en Granada CF (uit). Eén overwinning volstaat om de derde plaats te grijpen en daarmee directe plaatsing voor de CL te bewerkstelligen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen