Twente ruim langs Dordrecht, Willem II verslaat ADO

10 mei 2015, 16:35   Bijgewerkt: 10 mei 2015, 17:48

FC Twente en Willem II hebben hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen afgesloten met een overwinning. De Tukkers zegevierden zondag in de eigen Grolsch Veste met 3-0 over degradant FC Dordrecht, de Tilburgers waren in het Koning Willem II Stadion met 1-0 te sterk voor ADO Den Haag. In beide wedstrijden stond niets meer op het spel.

Dat de vier ploegen al wisten waar ze aan toe waren, was vanmiddag ook duidelijk te zien. In beide duels viel, zeker in de eerste helft, niet heel veel te genieten. Op beide velden was de score bij rust nog 0-0. FC Twente had tegen FC Dordrecht wel een overwicht, maar wist de trekker nog niet succesvol over te halen. De beste kans was voor Hakim Ziyech, de middenvelder pegelde de bal in de 36ste minuut van afstand tegen de lat.

Na een uur spelen haalde de Zweedse aanvaller zijn gram, door de enige goal van de wedstrijd voor zijn rekening te nemen. Armenteros zette de aanval zelf op, kreeg de bal terug van Robert Braber en tikte van dichtbij binnen. In de slotfase had wellicht ook ADO recht op een strafschop, maar opnieuw floot arbiter Mulder niet. Ditmaal leek Kostas Lamprou een overtreding te maken op ADO-goalgetter Michiel Kramer. In de resterende vijf minuten ging ADO nog op jacht naar de gelijkmaker, maar die bleef uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen