Go Ahead denkt niet aan Fair Play-klassement

10 mei 2015, 17:44

Ondanks een 1-1 gelijkspel tegen SC Heerenveen is Go Ahead Eagles veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie. De ploeg uit Deventer kan ondertussen via het Fair Play-klassement nog wel Europa in, maar coach Dennis Demmers benadrukt dat dit volgende week zeker geen rol gaat spelen in de laatste competitiewedstrijd, uit tegen Heracles Almelo.

"Absoluut niet", aldus Demmers bij FOX Sports. "Ik heb me ook laten vertellen dat het Fair Play-ticket van veel factoren afhangt, niet alleen van gele kaarten. Maar wij zijn daar niet mee bezig. De club is op de achtergrond bezig met dingen uitzoeken, wij leggen de focus volledig op het voetbal."

Demmers is tevreden over het spel van Go Ahead tegen Heerenveen. "We hebben heel goed gespeeld", stelt hij. "We hebben hard gewerkt, meer kunnen we niet doen, behalve dan de kansen verzilveren. Na de achterstand hebben we op karakter toch nog een doelpunt gemaakt. Daar ben ik blij mee. Natuurlijk is het teleurstellend dat het doek gevallen is, maar daar moeten we ons snel overheen zetten voor de play-offs. Ik ben in elk geval blij dat we het voetbal hebben gespeeld zoals dat thuis hoort, met het publiek erachter en zelf vol passie en strijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen