Schreuder: "Blij met knappe 3-0 overwinning"

Ger
10 mei 2015, 19:47

FC Twente sloot de laatste thuiswedstrijd van het seizoen af met een 3-0 overwinning op hekkensluiter FC Dordrecht. Vooral vanwege de zeer roerige tijden bij de Enschedese club toonde trainer Alfred Schreuder zich na afloop tevreden met de driepunter.

"De eerste helft ging gelijk op, maar wij hadden wel een reeks kansen. De tweede helft was van onze kant beduidend beter. We winnen met 3-0 en dat is knap wanneer je bedenkt wat dit elftal dit seizoen allemaal mee heeft gemaakt", zegt Schreuder op de website van FC Twente. "De spelers bleven doorgaan en na de 3-0 nog zoeken naar mogelijkheden om het vierde doelpunt te maken. Ik ben blij met deze overwinning."

Volgens coach Jan Everse had er meer ingezeten voor FC Dordrecht. "De eerste helft hebben wij lekker mee lopen ballen. In de rust heb ik gezegd dat als er ooit een kans was om van FC Twente te winnen, het vandaag was. Maar na afloop is het 3-0, heb je leuk meegedaan, maar kom je kwaliteit te kort en hebben we weer een paar goals makkelijk weggegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen