Schalke-manager: "Geen vertrouwensrelatie meer"

11 mei 2015, 16:33

Schalke 04 maakte maandag bekend dat het, per direct, afscheid heeft genomen van spelers Sidney Sam en Kevin-Prince Boateng. Technisch manager Horst Heldt legt op de officiële website van de ploeg van Klaas-Jan Huntelaar uit waarom.

"Wij hebben het gevoel dat er geen vertrouwensrelatie meer is. En wij zijn er niet van overtuigd dat beide spelers voor ons nog van waarde kunnen zijn in de resterende wedstrijden tegen SC Paderborn en Hamburger SV", aldus Heldt. "Wat we besproken hebben, gaat alleen de spelers en mij iets aan. We treden niet in de openbaarheid over wat we besproken hebben." Heldt benadrukt dat de beslissing definitief is, er is geen weg meer terug.

Daarnaast heeft Schalke 04 Marco Höger voor een week disciplinair geschorst. "Ook bij hem hebben we twijfel over zijn loyaliteit jegens onze club", legt de manager uit. "Het gaat daarbij niet om de loyaliteit jegens één persoon, maar om de instelling om er altijd alles aan te doen om succesvol te zijn." In tegenstelling tot Sam en Boateng krijgt Höger een week bedenktijd van Heldt.

Heldt laat tot slot weten dat het snel beter moet bij Schalke, anders sluit hij meer maatregelen niet uit. De Duitse club wist slechts twee van de laatste twaalf competitieduels in winst om te zetten, waardoor het in de komende weken nog hard aan de bak moet om Europees voetbal af te dwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen