Enrique: "We zullen op ons best moeten spelen"

11 mei 2015, 21:12

De uitgangspositie is uitstekend, maar toch zal FC Barcelona volgens coach Luis Enrique top moeten zijn om de finale van de Champions League te bereiken. De Catalanen verdedigen dinsdag in de return van de halve finale in Duitsland een 3-0 voorsprong op Bayern München.

"We weten hoe groot Bayern München is en we zullen op ons best moeten spelen om de finale te halen", aldus Luis Enrique op de persconferentie. "Bayern heeft veel potentie om doelpunten te maken. We moeten volledig gefocust op de overwinning het veld opgaan. We willen net zo goed spelen als in de eerste wedstrijd, dus dat iedereen aanvalt en verdedigt. Het zou goed zijn als we op voorsprong komen, maar Bayern heeft de kwaliteit om te scoren en ze hebben ons ook problemen bezorgd in Barcelona. Het gemeenschappelijke doel is het halen van de finale."

"Ik denk dat we moeten vergeten dat we met 3-0 voor staan", vult Javier Mascherano aan. "We moeten proberen deze wedstrijd te winnen. We weten dat we goed bezig zijn in de competitie. Als we het anders aanpakken in dit toernooi, dan zouden we een fout maken. We zullen aanvallen, want een andere manier van spelen beheersen we niet. Dat is de filosofie van de club. Het zou een droom zijn om in de Champions League-finale te spelen. We lopen niet over van vertrouwen, want zij zullen er alles aan doen om door te gaan. Ik weet niet hoe Bayern zal spelen, maar ik verwacht dat ze meteen vanaf de start hongerig zullen zijn. Maar wij zijn overal op voorbereid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen