ADO Den Haag lijkt door te gaan met Malone en Jansen

12 mei 2015, 08:23

ADO Den Haag is al een tijdje zeker van rechtstreekse handhaving in de Eredivisie, waardoor de focus volledig op het volgende seizoen kan komen te liggen. De clubleiding kan zich gaan bezighouden met de samenstelling van de selectie. Het is echter nog niet duidelijk hoeveel geld er beschikbaar wordt gesteld vanuit China, waardoor de situatie van de club te vergelijken is met voorgaande jaren.

"Dat scenario passen we toe en geeft voor dit moment duidelijkheid", doelt trainer Henk Fraser tegenover Voetbal International op de mogelijkheden van ADO, die dus al jaren hetzelfde zijn. "Op de achtergrond zijn we druk bezig en worden opties bekeken om de selectie te versterken", vervolgt Fraser.

ADO rekent op een langer verblijf van Dion Malone (26, foto) en Kevin Jansen (23). Het tweetal loopt uit contract, maar het ziet er goed uit. "Wij willen beide spelers graag behouden en het lijkt erop dat het de goede kant op gaat", aldus Fraser, die zondag met ADO aantreedt tegen PSV (thuis) en op de dertiende plaats staat met zijn ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen