Southampton en Rodriguez verlengen samenwerking

Ger
12 mei 2015, 16:33

Southampton heeft Jay Rodriguez binnenboord weten te houden. De 25-jarige aanvaller, die vorig jaar met verschillende clubs in verband werd gebracht, heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract. Hij ligt nu tot de zomer van 2019 vast bij de werkgever van manager Ronald Koeman.

Rodriguez werd afgelopen zomer vooral in verband gebracht met Tottenham Hotspur. Hij bleef uiteindelijk bij Southampton, maar dit seizoen liep door blessureleed uit op een teleurstelling. Zijn herstel van een zware knieblessure hield de eenmalig international van Engeland alle wedstrijden aan de kant. Eind april nam hij voor het eerst sinds een jaar weer deel aan de groepstraining van Southampton.

"Het is een zwaar seizoen, maar ik ben zeer blij met mijn nieuwe contract", zegt Rodriguez. "Nu kan ik me volledig op de toekomst richten." Koeman is in zijn nopjes dat de aanvaller langer voor Southampton gaat uitkomen. "Enkele grote clubs toonden interesse, dus het is een compliment voor de clubleiding dat hij hier blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen