Bayern treurt: "We geloofden in een wonder"

13 mei 2015, 08:16

Na de 3-0 nederlaag in Camp Nou geloofde vrijwel niemand meer in de kansen van Bayern München om de Champions League-finale te bereiken, maar toch kwam de uitschakeling dinsdag hard aan bij spelers van de Duitse kampioen. In de eigen Allianz Arena won Bayern weliswaar met 3-2 van FC Barcelona, maar dat was onvoldoende om de ruime nederlaag van een week geleden weg te poetsen.

"We geloofden in een wonder, maar helaas is het niet gelukt", sprak aanvoerder Philipp Lahm na afloop bij Kicker. Hij had genoten van de sfeer in München. "Die was sensationeel, zoiets heb ik zelden meegemaakt. Het is duidelijk dat we deze halve finale niet vanavond verloren hebben, maar in de heenwedstrijd in Spanje."

Ploeggenoot Thomas Müller vult aan: "Het is goed om te zien dat we mee kunnen met FC Barcelona, maar daar kopen we op dit moment niets voor. Ondanks de 0-3 in de heenwedstrijd was het mogelijk geweest om de finale te halen. Helaas gaven we snel twee doelpunten weg en maakten we zelf de kansen niet af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen