Hahn helpt Feyenoord niet: "Ik keep voor PEC Zwolle"

13 mei 2015, 08:30

Na de zomer is Warner Hahn weer Feyenoorder en dus is het ook in zijn belang dat de Rotterdamse club als derde eindigt in de Eredivisie en daarmee een Europa League-ticket pakt. Toch doet Warner Hahn zondag 'gewoon' zijn best voor PEC Zwolle, de laatste tegenstander van Feyenoord in dit seizoen.

Feyenoord moet winnen in Zwolle, anders verliest het de derde plek in de Eredivisie aan AZ of Vitesse. Hahn weet dat, maar heeft geen seconde overwogen om niet te spelen tegen 'zijn' club. "Feyenoord heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt. Daar kan ik niets aan doen. En ik geloof ook niet dat als Feyenoord in de play-offs belandt, dat door deze ene wedstrijd komt. Er zijn nog 32 wedstrijden gespeeld tegen andere tegenstanders, hè", zegt de keeper in AD Sportwereld. Hij heeft geen boodschap aan de problematische situatie van Feyenoord. "Ik keep voor Zwolle en hoewel ik het beste voor heb met Feyenoord, zie ik het als mijn plicht om voor deze club mijn uiterste best te doen. Ik snap de vragen wel, maar het is voor mij echt niet lastig. Ik doe er gewoon alles aan om zo hoog mogelijk met PEC te eindigen. Daar is geen twijfel over mogelijk."

Over zijn toekomst bij Feyenoord weet Hahn nog weinig. "De bedoeling is dat we eerst het seizoen afmaken en daarna gaan praten. Ik wil gewoon keepen. Als Feyenoord zegt dat ik de strijd mag aangaan met Kenneth, zal ik voor mijn kans gaan. Anders moet er een andere oplossing komen. Bij PEC heb ik het in ieder geval uitstekend naar mijn zin. Of we Feyenoord verslaan? Ik ga er altijd vanuit dat we winnen, dus nu ook."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen