Zwolle heeft Janssen en Te Vrede op lijstje staan

13 mei 2015, 18:15

Aanvallers Vincent Janssen en Mitchell te Vrede zijn in beeld bij PEC Zwolle. De eerste is met negentien goals de clubtopscorer van Almere City FC, de laatste moet bij Feyenoord genoegen nemen met een reserverol. Daarnaast sluit technisch directeur Gerard Nijkamp niet uit dat Tomas Necid ook na de zomer nog in het IJsseldelta Stadion speelt.

Nijkamp benadrukt dat PEC Zwolle op korte termijn 'zeker niet' met Janssen om de tafel gaat. Mochten meerdere clubs een poging gaan ondernemen om de aanvaller van Almere City FC over te nemen, dan gaat de bekerwinnaar van 2014 zich daar niet in mengen. "Omdat PEC in categorie 1 van de KNVB zit, moeten we verstandig omgaan met het budget dat voorhanden is", legt Nijkamp uit bij FOX Sports. "Maar ik vind Vincent Janssen wel een echte PEC Zwolle-speler, met veel mogelijkheden."

"Mitchell is een jongen die aan spelen toe moet komen om zich verder te ontwikkelen. PEC biedt een podium voor dat soort spelers. Hij staat zeker op ons lijstje", zegt Nijkamp over Te Vrede. Zaakwaarnemer van de spits Edward Berluson vult aan: "Het is leuk om te horen dat PEC geïnteresseerd is, dat zijn wel meer Nederlandse clubs. Ook uit het buitenland is er belangstelling." Na het seizoen volgt eerst een gesprek met Giovanni van Bronckhorst, de nieuwe hoofdcoach van Feyenoord.

In het geruchtencircuit wordt gesuggereerd dat Necid in de zomer voor een lucratief avontuur in het buitenland zal kiezen, al heeft Nijkamp nog hoop op een langer verblijf van de Tsjechische spits in Zwolle. "Zolang wij elkaar nog niet de handen hebben geschud en vaarwel hebben gezegd, ligt alles open", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen