Breukers en Bruns dicht bij contractverlenging bij Heracles

14 mei 2015 – Heracles Almelo lijkt ook in het komende seizoen te kunnen beschikken over Tim Breukers en Thomas Bruns. Van beide spelers loopt het contract na deze voetbaljaargang af, maar contractverlenging is voor beide basisklanten dichtbij. Dat geven ze toe in gesprek met Voetbal International.

Breukers en Bruns dicht bij contractverlenging bij Heracles

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Breukers wordt gehuurd van FC Twente, waar zijn verbintenis deze zomer afloopt. "Ik heb recent een gesprek gehad met de leiding van Heracles Almelo en die heeft daarin aangegeven met me verder te willen", vertelt Breukers. "Ik heb het naar mijn zin bij deze club, dus ook voor mij is blijven zeker een optie. Over de voorwaarden en een verdere invulling hebben we het echter nog niet gehad."

Ook Bruns, die al sinds 2011 in Almelo speelt, lijkt bij Heracles te blijven. Dat is enigszins verrassend, aangezien de middenvelder eerder aangaf toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De handhaving en de uitbouw van het stadion heeft Bruns echter op andere gedachten gebracht. "Er zijn ook andere clubs geïnteresseerd in Thomas, maar bij Heracles Almelo staan veel positieve dingen te gebeuren", zegt zaakwaarnemer Harold Eijkelkamp. "Hendrie Krüzen komt terug als trainer en John Stegeman heeft aangegeven in Thomas een belangrijke speler voor de toekomst te zien. Bruns is nog maar 23 jaar. Misschien is het verstandig nog één of twee jaar te blijven. Binnenkort praten we daarover verder met de club."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd