Onduidelijkheid over toekomst Alderweireld: "Afwachten"

14 mei 2015, 11:29

Voor Toby Alderweireld is het nog afwachten bij welke club hij volgend seizoen speelt. De Belg wordt dit seizoen verhuurd door Atlético Madrid aan Southampton, dat de optie heeft om de verdediger permanent over te nemen. De Madrilenen hebben echter weer de mogelijkheid om die optie af te kopen, al geeft de Spaanse club nog weinig duidelijkheid. Dit tot teleurstelling van Alderweireld, die behoefte heeft aan zekerheid.

De oud-Ajacied lijkt wel oren te hebben naar een langer verblijf bij de club van Ronald Koeman. "Southampton zit in een goede positie omdat ik die club ken", zegt hij tegen de BBC. "De club is erg goed voor mij en we hebben een goede band. Ik houd van de Premier League, maar als Altético me terug wil halen, zal ik moeten luisteren. Hoe de toekomst eruit ziet weet ik echt niet."

Alderweireld baalt ervan dat de Spaanse club geen duidelijkheid geeft over zijn toekomst. "Dat is moeilijk voor me", geeft hij toe. "Ik heb werkelijk geen idee welke kant het opgaat. Alético concentreert zich nu volledig op het slot van de competitie, daarna zal ik te horen krijgen wat de plannen zijn. Het is afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen