Zware klus voor Napoli: "Hebben veel respect voor Dnipro"

14 mei 2015, 15:43

Napoli zal vanavond in Oekraïne behoorlijk aan de bak moeten om een ticket voor de finale van de Europa League te bemachtigen. Vorige week speelde de ploeg van Rafael Benitez teleurstellend met 1-1 gelijk tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk, waardoor het vanavond in ieder geval moet scoren om de finale niet mis te lopen. Benitez is ondanks de lastige uitgangspositie vol vertrouwen.

"Dit is een zeer belangrijke wedstrijd en we moeten gefocust zijn om een goed resultaat te halen", blikt Benitez op de website van de UEFA vooruit op de return van de halve finale. "We zullen ons van onze beste kant moeten laten zien. We gaan er alles aan doen om de finale te bereiken", zegt Benitez. "We hebben veel respect voor Dnipro en weten wat dat team kan. Het is een lastige, stugge ploeg. Toch zie ik geen reden om met paniek toe te leven naar het duel. In onze laatste competitiewedstrijd schoten we meer dan twintig keer op doel. Als we dat vanavond ook doen, gaan we zeker een paar keer scoren."

Napoli was in het heenduel de betere ploeg, maar wist dat niet uit te drukken in de score. Door de 1-1 eindstand heeft Dnipro de beste papieren om de eindstrijd te bereiken. "Napoli speelde geweldig in de eerste wedstrijd", zegt Dnipro-coach Myron Markevych. "Zij lieten ons de hele wedstrijd zonder bal lopen. Ik hoop dat het vanavond anders zal zijn. We zullen dan ook een andere speelwijze hanteren, en hopen er in de counter beter uit te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen