Geen onderschatting bij Sevilla: "Zijn op onze hoede"

14 mei 2015, 16:30

Door de 3-0 zege van Sevilla in de eerste wedstrijd in het tweeluik met Fiorentina lijkt de ploeg van Unai Emery een plaats voor de finale niet meer te kunnen ontgaan. Toch waakt de titelhouder voor onderschatting in de return in Italië. "We kunnen niet denken dat er we al zijn."

Het is duidelijk dat Sevilla uitstekende papieren heeft om net als vorig jaar de finale te halen. "We beseffen dat we er dichtbij zijn", stelt Emery op de site van de UEFA. "We hebben ons goed voorbereid op deze wedstrijd en hebben niet gekeken naar de uitslag van het eerste duel. We kunnen niet denken dat we er al zijn. Het is belangrijk dat we een goed niveau halen."

Emery verwacht dat Fiorentina er bovenop zal klappen, in de poging om de achterstand nog om te buigen. "We moeten voorzichtig zijn, want zij zullen zeer gemotiveerd op het veld staan. Je speelt alleen goed als je probeert te winnen, dus dat is ook wat wij gaan doen. We zullen op onze hoede zijn."

De coach weet dat sommige fans van de Spaanse club al vliegtickets geboekt naar Warschau, waar de finale gespeeld wordt. "Dat heb ik inderdaad gehoord, maar ik kan hen niet garanderen dat we de finale zullen halen. Ik kan wel beloven dat we er alles aan zullen doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen