Gerrard adviseert Sterling: "Hij moet bijtekenen"

14 mei 2015, 17:30

Raheem Sterling weest in maart dit jaar een aanbieding van Liverpool voor een nieuw contract af. Hij maakte toen bekend dat hij aan het einde van dit seizoen duidelijkheid gaat geven over zijn toekomst. Met die beslissing joeg hij de fans van The Reds tegen zich in het harnas, omdat hij naar verluidt een aanbieding van 137.000 euro afwees. Steven Gerrard, die na dit seizoen naar Amerika vertrekt, heeft advies voor het toptalent. Hij vindt dat Sterling moet bijtekenen op Anfield.

Gerrard denkt dat het twintigjarige talent er verstandig aan doet om bij Liverpool te blijven. "Hier heeft hij een coach die vertrouwen in hem heeft en hem ook opstelt", legt Gerrard uit op de site van de FIFA. "Brendan Rodgers kan hem goed coachen en heeft het geloof in hem. Ik denk dat er geen betere manager voor hem is dan Rodgers."

"Ik vind dan ook dat hij een nieuw contract moet tekenen bij Liverpool", vervolgt Gerrard. "Brendan is een manager die geweldig met mensen kan omgaan. Hij steekt bovendien veel energie in de selectie en geeft elke speler aandacht. Het gevaar voor jonge spelers is het vroeg vertrekken naar andere club, waar zij als nummer gezien worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen