Montella boos op Fiorentina-fans: "Ze begrijpen het niet"

15 mei 2015, 11:03

Vincenzo Montella is niet te spreken van de reactie van de supporters van Fiorentina op de uitschakeling in de Europa League. De coach zag met lede ogen aan dat de spelers van La Viola donderdagavond na de 0-2 thuisnederlaag tegen Sevilla werden uitgefloten door de eigen fans. In Andalusië ging Fiorentina al met 3-0 ten onder, waardoor het naast de finale van de EL greep.

"Het team verdient meer respect", zegt Montella over de reactie van de supporters van Fiorentina. "We hadden in de twee wedstrijden tegen Sevilla geen geluk en zij maakten bijna al hun kansen af. We probeerden wel te voetballen en te scoren, ook al was kwalificatie voor de finale op een gegeven moment al ver uit het zicht. We verdienden meer respect dan we gekregen hebben", bromt de trainer.

Fiorentina kan ondanks de uitschakeling terugkijken op een succesvol Europees avontuur, waarin Tottenham Hotspur, AS Roma en Dinamo Kiev uit het toernooi werden geknikkerd. "Als je kijkt naar onze resultaten, dan hebben we het gefluit niet verdiend. Wellicht laat dit zien dat de fans van Fiorentina de voetbalwereld niet begrijpen. Dat is jammer."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen