Cech (32) mag met andere clubs praten van Chelsea

15 mei 2015, 11:17

Petr Cech lijkt na een periode van elf jaar op Stamford Bridge te gaan vertrekken bij Chelsea. De Tsjechische doelman moet dit seizoen Thibaut Courtois voor zich dulden in de hiërarchie en zijn zaakwaarnemer Viktor Kolar heeft aangegeven dat hij van de kersverse kampioen van Engeland groen licht heeft gekregen om te onderhandelen met andere clubs.

De 32-jarige Cech staat al sinds 2004 onder contract bij Chelsea, waarvoor hij dit seizoen zestien maal in actie kwam. "Petr ligt nog één jaar vast, maar ik kan bevestigen dat wij toestemming van Chelsea hebben gekregen om te onderhandelen met geïnteresseerde clubs", aldus Kolar, de belangenbehartiger van de ervaren goalie.

De jaren gaan tellen en dus wil Cech meer speeltijd. "Hij wil meer speeltijd hebben, maar wel bij een topclub. Daar werken we momenteel aan", stelt de zaakwaarnemer. Manager José Mourinho gaf afgelopen week aan dat hij hoopt dat Cech bij Chelsea blijft.

In 11 jaar tijd werd de Tsjechische sluitpost vier keer landskampioen met Chelsea. Bovendien won hij vier keer de FA Cup, drie keer de League Cup, één keer de Champions League en één keer de Europa League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen