Messaoud vertrekt: "Die keuze heb ik gemaakt"

15 mei 2015, 16:32

De wedstrijd tegen SC Cambuur wordt voor Ali Messaoud zijn laatste optreden in het shirt van Willem II. De aanvallende middenvelder heeft besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe club.

Het contract van Messaoud in Tilburg loopt na dit seizoen af. Na het duel met Cambuur staat nog een gesprek gepland tussen de middenvelder en de clubleiding, maar Messaoud heeft de knoop voor zichzelf al doorgehakt. "We gaan na het seizoen nog wel rustig met elkaar zitten. De trainer en ik werken twee jaar met elkaar samen, we hebben een enorm goede band. Maar de kans is echt heel klein dat ik hier volgend jaar nog ben. Die keuze heb ik gemaakt. Ik denk dat ik ergens anders beter tot mijn recht kom", zegt hij bij Omroep Brabant.

Een nieuwe club heeft hij nog niet, zegt hij. "Ik wil vooral spelen, dat is voor mij het belangrijkste. Maar het liefst maak ik een stap hogerop. Persoonlijke ontwikkeling staat uiteindelijk wel op nummer één."

In 26 competitiewedstrijden scoorde Messaoud dit seizoen vijf keer. Vorig jaar werd hij met Willem II kampioen van de Jupiler League, eerder stond de geboren Amsterdammer jaren onder contract bij AZ.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen