'PSV haalt AZ'er Poulsen als stand-in voor Willems'

15 mei 2015, 17:09

Simon Poulsen verruilt AZ deze zomer voor landskampioen PSV, meldt Voetbal International. Op haar website meldt het voetbalblad dat de linksback vrijdag in Eindhoven een medische keuring ondergaat en de laatste formaliteiten rond de overstap afhandelt. De linksback kan transfervrij vertrekken uit Alkmaar.

PSV haalt Poulsen binnen als stand-in voor Jetro Willems, de vaste linkervleugelverdediger. Dit seizoen was Abel Tamata de nummer twee voor die positie, maar hij kwam niet in aanmerking voor contractverlenging.

De 30-jarige Poulsen werd in 2009 met AZ kampioen van Nederland. Drie jaar later tekende hij bij het Italiaanse Sampdoria, maar in Italië wist hij niet te slagen. Anderhalf jaar geleden keerde de linksback terug naar AZ, waarmee hij dit seizoen strijdt om een ticket voor de Europa League. Begin april liet Poulsen nog weten dat hij graag langer in Alkmaar wilde blijven, maar niet veel later vroeg hij de clubleiding om [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/275733/az-wacht-op-poulsen-hij-heeft-wat-tijd-nodig/,_blank,bedenktijd].

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen