FedEx wordt hoofdsponsor van Europa League

15 mei 2015, 18:02

De Europa League heeft vanaf het seizoen 2015/2016 een nieuwe hoofdsponsor. FedEx heeft zich voor een periode van drie jaar als belangrijkste geldschieter aan het Europese bekertoernooi verbonden.

"De UEFA Europa League is één van de belangrijkste Europese voetbalcompetities en is perfect geschikt voor FedEx sponsoring met onze sterke focus op de activiteiten in Europa," zegt Andrew Self, vice-president Marketing and Communications van FedEx Express, over de sponsorovereenkomst. "De UEFA Europa League is een tot de verbeelding sprekende competitie die is verankerd in de voetbalsport. De competitie brengt een prachtige mix van beroemde clubs en lokale teams - en toont de ware passie van fans in heel Europa. Het is een uitgelezen kans om ook onze betrokkenheid en passie in al onze markten in de regio te tonen."

FedEx was de afgelopen jaren als sponsor al actief in het tennis, golf en American Football. De UEFA is blij met de nieuwe partner: "Wij verwelkomen FedEx in de UEFA familie van sponsorpartners en kijken uit naar onze samenwerking. Het past perfect in ons nieuwe commerciële concept om een wereldwijd merk als FedEx als hoofdsponsor en partner te hebben", aldus Guy-Laurent Epstein, marketingdirecteur van UEFA Events SA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen