"Denk dat Go Ahead niet graag richting Doetinchem komt"

17 mei 2015, 10:11

De Graafschap wist vrijdagavond door te stomen naar de tweede ronde van de play-offs om promotie/degradatie, door na verlenging met 2-1 te winnen van Almere City FC. Aanvoerder Edwin Linssen vindt het doorgaan verdiend en kijkt uit naar de confrontatie met tegen NAC Breda of Go Ahead Eagles. Vandaag (zondag) wordt duidelijk welke eredivisieclub naar Doetinchem zal afreizen voor de nacompetitie.

"We spelen vrijdag hopelijk voor een vol stadion. Dan kan het gaan spoken", denkt Linssen. "Dat zagen we vorig jaar tegen RKC (0-1 nederlaag, red.). We hebben altijd een kans en daar moeten we ook voor gaan. Ik denk dat Go Ahead Eagles niet graag richting Doetinchem komt. Bij hen is de druk erg groot, zij moeten. Wij hebben onze doelstelling bereikt en zijn door naar de volgende ronde", aldus de captain van De Graafschap op de clubsite.

Op maandag 25 mei spelen De Superboeren de return in Deventer of Breda. "Als dit stadion aanstaande vrijdag vol zit, dan zal elke tegenstander zich niet op zijn gemak voelen. We moeten zorgen dat we dan in de wedstrijd blijven, zodat we het in de return eventueel kunnen afmaken. We moeten uitstralen dat we een kans hebben", weet Linssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen