Milan krijgt weer ferme dreun in nieuwe Berardi-show

17 mei 2015, 14:28   Bijgewerkt: 17 mei 2015, 15:36

Het gaat van kwaad tot erger bij AC Milan, waar de ellende zich maar blijft opstapelen. De Rossoneri kregen zondag de zoveelste tik van het seizoen te verwerken, toen ze met 3-2 ten onder gingen bij laagvlieger Sassuolo. De twintigjarige Domenico Berardi leverde weer een sensationele prestatie tegen Milan, dat absoluut zijn favoriete tegenstander lijkt te zijn.

Op 12 januari 2014 beleefde Berardi, een twintigjarige jongen uit Cariati, de dag van zijn leven. Met amper Serie A-minuten in de benen maakte hij een reusachtige indruk tegen Milan, dat ondanks de resultaten van de afgelopen jaren natuurlijk wel een grootmacht blijft in Italië. De jonge aanvaller maakte vier doelpunten tegen de ploeg uit de modestad en had zodoende een formidabel aandeel in de 4-3 zege. Een prestatie die nauwelijks te evenaren is, zou je denken.

Het tegendeel is waar. Berardi wist het gewoon nog een keer te flikken tegen de rood-zwarte formatie uit Lombardije. Binnen een half uur spelen tekende hij zowel de 1-0 - een discutabel doelpunt, aangezien de bal niet over de lijn leek te zijn - als de 2-0 aan tegen de Milanezen, die dus flink wakker geschud werden in het Mapei Stadion. Ze bleken daarna ook wakker te zijn, aangezien Giacomo Bonaventura (puntertje) en Alex (kopbal) de stand gelijktrokken. Na de 2-2 van oud-PSV'er Alex kreeg Bonaventura echter een rode kaart. Daarna kantelde de partij weer.

Zodoende blijft het de vraag of de geplaagde coach Filippo Inzaghi, na weer een dramatisch optreden, nog toekomst heeft bij Milan. Zijn hoofd ligt al bijna het hele seizoen op het hakblok, hoe lang zal voorzitter Silvio Berlusconi en vice-preses Adriano Galliani hem nog de hand boven het hoofd houden?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen