Huurling Hahn: "Niet meer dan plicht gedaan"

Ger
17 mei 2015, 18:34

Voor Warner Hahn was het duel tussen PEC Zwolle en Feyenoord een bijzondere confrontatie. De doelman stond naar eigen zeggen na de overwinning van de thuisploeg de media met een opgelucht gevoel te woord.

"Er is toch veel over mij te doen geweest. Ik speel bij PEC Zwolle, maar sta onder contract bij Feyenoord. Dat was best lastig in de aanloop naar deze wedstrijd", zegt Hahn tegen het ANP. "Maar het is goed afgelopen. Ik ben blij dat we hebben gewonnen en dat lijkt me niet meer dan logisch. Ik heb niet meer dan mijn plicht gedaan." Door het resultaat grijpt Feyenoord echter naast de derde plaats, goed voor plaatsing voor de voorondes van de Europa League.

Volgens eerdere berichtgeving wil Feyenoord de keeper na dit seizoen weer terughalen naar De Kuip. "Ik weet nog van niets. Voor mijn loopbaan zou het niet slecht zijn, maar voor mijn ontwikkeling misschien wel. Een jaartje Dredivisie bij PEC Zwolle is me heel goed bevallen. Ook bij Feyenoord wil ik natuurlijk graag spelen. Ik heb in elk geval zelfvertrouwen genoeg om de strijd aan te gaan met Kenneth Vermeer. Na het seizoen ga ik met Feyenoord praten, maar eerst nog wachten de play-offs. Een mooi toetje voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen